U16 válely v Kolíně!

Starší žákyně rozehrály první část krajské přeboru Středočeského kraje v Kolíně! 

První zápas proti Kostomlatům byl asi nejvíce dramatický. Začátek vypadal slibně, hru měly holky pod kontrolou a i když občas udělaly školácké chyby, převažovaly ty dobré zákroky. První sadu tedy zaslouženě vyhráváme 25:21. Ta druhá už měla naprosto všechny emoce. Ze začátku trochu vzteku, protože to co holky umí najednou nedokázaly ukázat. Následovala beznaděj, kdy se k naší smůle přidalo štěstí na stranu soupeřů. Někteří se za stavu 13:20 začali smiřovat s tiebreakem, říkáme si “pojďte se alespoň rozehrát na ten další set”. Pak ale přišlo neskutečné odhodlání a Kája na podání. Několik jich nastřílela na soupeřovu stranu a najednou se nám rýsovala vyrovnaná koncovka. Po jedné otočce tenhle comeback dokončila Áďa, soupeřky se nestačily vzpamatovat, zbytek našeho týmu podpořil podání pozornou hrou v poli a konečně se dostavuje i ta radost, vyhráváme 25:23 i druhý set! 

V dalším zápase proti Nymburskému béčku si holky zprvu trochu odpočinuly po předešlém vypětí. Všem našim hráčkám se dařilo podání a do pole nic jen tak nepustily, tentokrát to bylo čistě v naši režii a vyhráváme 25:12 a 25:13. 

V posledním zápase nám soupeřkami byly holky z Milovic. Ten už byl za odměnu, holky hrály v klidu jako jeden tým a podporovaly se navzájem. Ty mladší ukázaly, že se s každým zápasem zlepšují a ty starší, že jim jsou oporou a nenechají se jen tak rozhodit. Další výhra 2:0 a celkem si tedy do tabulky připisujeme 9 bodů, což nám zajišťuje první místo v naší skupině. 

Příští zápasy nás čekají na domácí půdě v Pečecké Parkhale hned tuto neděli 13.10. Přijďte se podívat jestli to i tentokrát půjde takhle dobře.