Shrnutí soustředění 💪

Letošní soustředění ve Vysokém nad Jizerou máme úspěšně za sebou a je čas na krátký report. ✉️ Začátkem soustředění jsme se rozpohybovaly různými soutěžemi a herními aktivitami. 🏓 Následující ráno už na nás čekal poctivý trénink zaměřený na kondiční přípravu v místní tělocvičně, se kterým se všichni statečně popraly, i když to po těch prázdninách mohlo někoho trošku bolet. 🤕 Po krátkém odpočinku už přišlo na řadu trénování s míčem, 🏐 to nám šlo vcelku dobře. Během celého týdne jsme se zdokonalovaly jak v kondici, tak v herních dovednostech. Všechny děti se úspěšně zlepšovaly a snad byly nadšené stejně jako my. 

V úterý odpoledne jsme se vydaly tradiční procházkou na rozhlednu U Borovice, 🌲 kde na nás čekaly nádherné panoramatické výhledy. Další den dopoledne jsme se vrátily k trénování a ve čtvrtek po obědě na chvilku nakoukly do místního vlastivědného muzea, kde mimo jiné probíhala výstava “Krakonoš 100x jinak”.

Pokud jsme zrovna netrénovaly a dopřávaly si trochu odpočinku, věnovaly jsme se zpěvu za doprovodu kytary od naší Helči. 🎵🎸 Mezi další odpočinkové aktivity patřilo také tvoření Hawaiské výzdoby 🌴 🏖️ na náš smíšený turnaj, která se dětem moc povedla. Poslední večer za odměnu proběhlo promítání filmu, tímto také děkujeme městskému úřadu Vysoké nad Jizerou za zapůjčení projektoru. 

No a před odjezdem nesmělo chybět vyhlášení celotýdenní soutěže a předání věcných cen společně s “palcem nahoru” 👍 za určitou aktivitu nebo dovednost pro každou hráčku.

My bychom chtěly poděkovat všem, kteří nám nějakými odměnami přispěli, dětem se určitě líbily. Soustředění proběhlo v klidu a bez závažnějších zranění. Holky vypadaly spokojeně, tak doufám, že to tak opravdu bylo. My totiž hodnotíme celé soustředění velmi kladně! Teď už všichni můžeme být jenom zvědaví, jak se nám bude dařit během sezóny a popřát dětem hodně štěstí!

Následně Vás budeme zásobovat i spoustou fotek a videí. 📷 Jen jich je opravdu hodně, tak nám to možná bude chvilku trvat. ⌛

Děkujeme všem zúčastněným za spolupráci a skvěle zvládnutý týden, 
Vaše trenérky! 😍❤️