Mladší žákyně vybojovaly super umístění v kraji!

Mladší žákyně odjely 30.4. na poslední finálový turnaj, kde bojovaly ve skupině o 6. až 10. místo. Do Hořovic jela děvčata bojovat ve složení Anička Č, Sába, Bětka, Áďa Koz., Bára, Maruška, Nelča a Kája. 
V prvním zápase nastoupily proti domácím. Ten byl vyrovnaný na obě strany stejně, není tedy divu, že skončil až ve třetí zkrácené sadě. Změna stran ještě proběhla při našem vedení, ale vítěznou stranu jsme evidentně neměly. Soupeřky nám daly delší sérii přímých bodů z podání a výboj zápasu otočili. Prohráváme 13:15, 1:2 na sety. 
Ve druhém zápase jsme si brousily zuby na Příbram, chtěly jsme jim vrátit porážku z MČR. To se podařilo levou zadní! Celkem hladké vítězství 2:0 bylo v kapse. 
Ve třetím zápase nás čekaly holky z Brandýsa nad Labem. Opět velice vyrovnaný zápas, který se rozhodoval až ve třetím setu. Tam jsme naštěstí soupeřky nechaly daleko za sebou a v klidu si připsaly vítězství 2:1 na sety. 
V posledním zápase jsme nastoupily proti nám již dobře známému Mělníku. Na palubovce jsme nechaly opravdu vše, ale síly docházely a tentokrát to na vítězství nestačilo, prohráváme 0:2. 
Díky tomu, že soupeřky si nesly z minulého finálového kola více vstupních bodů než my, stačily naše výkony na krásné 9. místo z celkem 27. zúčastněných týmů Středočeského kraje. 
Tento výsledek bereme jako velký úspěch. Holky nasbíraly spoustu zkušeností v šestkovém volejbale a tvoří super tým, který se dokáže v každé situaci podporovat!